Shabani, az ikemen - A japán lányok egy gorilláért vannak oda

ÁLLAT
2015 június 25., 18:03
comments 85

Minden férfiideálon túlléptek a japán lányok. Meghódította a twittert, az instagramot

Shabani, a gorilla.

Bár már 2007 óta él a Nagoyában, a Higashiyama Állatkertben csak most fedezték fel gyönyörű külsejét, és remek adottságait a fiatal japán nők. Lehengerlő tekintetével elérte, hogy több lány is úgy írjon róla, hogy ő egy

イケメン, azaz ikemen.

Vagyis egy jóképű, fiatal férfi. És az egész nem kamu, az állatkert vezetői több lapnak is megerősítették, hogy érezhetően megnőtt a forgalmuk és a sorok nem a fókák, hanem Shabani előtt kígyóznak.

Jöjjön az adonisz, aki nem foglalkozik azzal, hogy apateste vagy six packje van-e. Győzött a végtelen őszinteség és természetesség: íme Shabani!

gorilla-7

gorilla-6

gorilla-5

gorilla-2

(Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.