link Forrás

Eljótékonykodja 32 milliárd dolláros vagyonát a szaúdi herceg

bulvár
2015 július 01., 17:55
comments 218

Al-Waleed bin Talal a világ egyik leggazdagabb embere, teljes vagyonát 32 milliárd dollárra becsüli. Ez 9064 milliárd forint. A szaúdi herceg szerdán kijelentette, hogy mindenét jótékony célokra ajánlja fel. A pénzt fokozatosan átadja a Alwaleed Philantrophies nevű szervezetnek, ami szegénység ellenes programokat indít abból. A herceg elmondta, hogy halála után sem veszíti érvényét a felajánlás.

Prince-Alwaleed-Emeritus-Senior-Minister-of-Singapore-at-HRH’s-Palace-Jan-2012-E2

Bin Talal elmondása szerint a jótékonykodással egy sokkal toleránsabb és elfogadóbb világot szeretne teremteni.

Al-Waleed a Forbes magazin szerint Szaúd-Arábia leggazdagabb embere. Ingatlanbirodalma luxushotelekkel rendelkezik, de tulajdonrésze van a Twitterben is. A Kingdom Holding Company elnökeként érkeltsége van a Euro Disney Parktól a Four Seasons hotelekig több vállalkozásban. De két repülője van, ami közül az egyik a legnagyobb magántulajdonban lévő utasszállító a világon, emellett áll kétszáz autó is a garázsban. A rijádi palotája 420 szobából áll. (DailyMail)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.