Ősszel már a családbarát közgondolkodást erősítené a kormány

POLITIKA
2015 július 01., 04:02
comments 149

Magyarország kormánya június utolsó napján határozatot hozott, amit 1431/2015 (VI. 30) számon közzé is tett a Magyar Közlönyben. Eszerint

kormányunk „egyetért egy családbarát közgondolokodást erősítő, a családbarát személetformálást célzó országos kampánysorozat lefolytatásának és a családpolitikai eredményekről szóló tájékoztatási tevékenységnek a szükségességével”,

aminek az előkészítését Orbán viktor rá is bízta Lázár Jánosra, akinek be kell vonnia az új kormányzati médiafelület-választó és propagandapénz-elosztó szervezetet, a Nemzeti Kommunikációs Hivatalt is, legyen már dolga, ha már egyszer létrehozták.

Na most, egy ilyen kampány akár jó hangulatú is lehetne. Ki ne szeretné a családot? Ki ne értene egyet azzal, hogy a családot, a gyerekvállalást támogatni kell?

Az Index értesülései szerint viszont úgy lesz ez a kampány családbarát, ahogy a bevándorlással kapcsolatos felvilágosító. Sehogy. Értesüléseik szerint inkább számíthatunk melegellenes hangulatkeltésre az ún. „hagyományos család” védelmében.

Új démon kell.

(Via Magyar Közlöny, Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.