Másodpercenként kétmillióért forgatott imázsfilmet a budapesti vizes vébéről Kecskemét

politika
2015 július 02., 05:20
comments 45

Kedves fővárosiak! Ma mondjanak szép köszönetet Kecskemétnek, mert Kecskemét magára vállalta a 2017-es vizes vébé 30 másodperces reklámfilmjének 55,6 millió forintos költségét. Hogy miért?

„Kecskemét városa számára megtiszteltetés és egyedülálló lehetőség a 2017. évi világbajnokság támogatása” – indokolta az előterjesztést a város vezetése.

Hogy mi a lehetőség abban, hogy valaki más helyett fizessenek 55,6 millió forintot? A város szerint ez "rendkívüli jelentősségű" városmarketing az idegenforgalom és a helyi szolgáltatói szektor szempontjából. Ez alapján úgy tűnik, hogy Kecskemét vezetői

komolyan azzal számolnak, hogy a budapesti vizes világbajnokságra érkező tömegek szabadidejükben autóba ülnek, buszra pattannak vagy vonatra szállnak, hogy egy néhány órás kirándulás keretében fellendítsék Kecskemét idefenforgalmát és szolgáltatói szektorát.

(Via Baon)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.