Ez lesz egy halott egérből, ha 30 napra beteszed egy doboz Mountain Dew-ba

meghökkentő tudomány
2015 július 04., 08:18
comments 232

Az Illinois államban élő Ronald Ball 2012-ben kinyitott egy doboz Mountain Dew-t. Az ismerős, szénsavas szisszenés után azonban nem a felfrissülés következett a számára, hanem az undor. Ball ugyanis állítása szerint egy döglött egeret talált az üdítőjében.

Ezzel kapcsolatban meg is kereste a Mountain Dew-t gyártó PepsiCo-t. A cégtől pedig nagyon érdekes választ kapott. A Pepsi azt írta, hogy egyszerűen kizárt, hogy Ball állítása igaz legyen.

De nem azért, mert a PepsiCo-nál minden tisztasági szabályra nagyon ügyelnek vagy ilyesmi, hanem azért, mert a cég szerint a Mountain Dew annyira maró hatású, hogy mindössze 30 nap alatt feloldana egy egértetemet. Tehát Ball a 15 hónapos üdítőjében semmiképp sem találhatott tetemet, maximum valamilyen zselészerű masszát, ami valaha az egér volt.

Most letesztelték, mi történik egy egértetemmel, ha 30 napig Mountain Dew-ban ázik.

Hát ez:

(1:45-nél kezdődnek az izgalmak)

(via IFLScience)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.