Jó reggelt! Ennél szebb nap repülőzúgás-hallgatásra aligha akadna!

életmód
2015 július 05., 05:52
comments 66

Ha ön belvárosi, belső- vagy középső ferencvárosi, vízivárosi, rézmáli, vérhalmi, rózsadombi, stb lakos, akkor ma is remek alkalma nyílhat alacsonyan zúgó repülők hallgatására - ha látni is akarja a gépeket, kapcsolja be a tévét.

Máskülönben le kell mennie az utcára, ahol nagyon erősen sütni fog a nap. Ha mégis így dönt, ne sajnálja a naptejet és rendszeres időközönként vigyen be folyadékot!!! Budapesten 35 fok és zavartalan napsütés, az ország többi részén 35 fok és zavartalan napsütés várható. ÉSSZEL!!! (Via Időkép)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.