Bassza meg az az aligátor, mondta a texasi, mielőtt, vesztére, bement a vízbe

külföld
2015 július 06., 07:13
comments 110

Szinte azonnal széttépte egy aligátor azt a 28 éves texasi férfit, akire pár pillanattal korábban rászóltak, hogy vigyázzon, mert egy rohadt nagy aligátor van a tóban.

"Bassza meg az az aligátor" - válaszolta a jószándékú segítőnek a férfi, majd beugrott a vízbe, ahol aztán, mint már mondtam, szinte azonnal széttépte egy, a szemtanúk beszámolója szerint "elég rohadtul nagy", közel négyméteres aligátor.

Az áldozat, Tommie Woodward a barátnőjével érkezett a vízhez a Burkhart's Marinánál a texasi Orange-ban. A marinában üzemelő hamburgerező munkatársai már zártak, de még figyelmeztették, hogy egy elég nagy aligátor van a vízben, és könyörögtek neki, hogy ne menjen bele. De belement.

Az aligátor leharapta a bal karját és kilyukasztotta a tüdejét is. A helyi rendőrkapitány, Robert Enmon szerint idén ez volt a második aligátortámadás, de kétszáz éve ez az első halálos. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.