Andy Vajna nem kíméli magát: sapka nélkül jár a napon

bulvár
2015 július 07., 09:34
comments 134

A világhíres producer Andy Vajna nem hajlandó sapkát hordani. Mindig fiatal felesége, Tímea emiatt állandóan aggódik imádott férje egészségéért. Most, hogy itt a kánikula, a gyönyörű Timi úgy viselkedik Andyvel mint a BKV a klímás buszokkal: egyszerűen nem engedi ki az utcákra.

A mindig csábos és jókedvű Tímea így vall erről:

"Andy nem szeret sapkát hordani, ezért állandóan ki van téve a napszúrás ártalmainak. Egyszerűen nem törődik ezzel! Többször előfordult már idén is, hogy sokat volt a napon, és emiatt nem érezte jól magát."

Olvasónk lencsevégre is kapta egy ilyen veszélyes helyzetben a filmmogult. A Kempinsky kerthelyiségében magát nem kímélve diskurált a miniszterelnök lányának férjével, a sikeres vállalkozó Tiborcz Istvánnal:

vajna tiborcz

Olvasónknak jár a tízezer forint!

Az aggódó és szépségkirálynő Tími elmesélte, hogy

"mostanában már nem engedem el otthonról sapka nélkül. Egyébként meg nem az a típus, aki órákig napozna, inkább az árnyékot szereti. Imádja ő is a mediterrán éghajlatot, de inkább megiszik egy jeges vizet a napernyő alatt, minthogy a napozóágyon feküdjön. Nem tud öt percnél tovább egy helyben maradni tétlenül."

De a sikeres gyémántkereskedő fiatal feleség nem csak a napszúrástól óvja a Terminátor producerét:

"nemrég evés közben félrenyelte az ételt, amikor Heimlich-féle műfogással tudtam megmenteni az életét."

(Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.