Szegedi Csanád egykori jobbikos ellenfele is megtért

politika
2015 július 07., 08:38
comments 196

Endrésik Zsolt 2012-ig volt a Jobbik Borsod megyei elnöke, addigra annyira elmérgesedett a viszonya Szegedi Csanáddal és Mártonnal, hogy tisztségéről lemondott, majd később a párt parlamenti frakciójából kizárták. Ezután független képviselőként folytatta.

Endrésik ezután eltökélte, hogy egy a Jobbiknál is radikálisabb mozgalom szervezésébe kezd, ennek emlékezetes momentuma volt, mikor egy majálison géppisztolysorozatot adott le a levegőbe. Kiállt az edelényi gumikalapácsos polgármester mellett, fegyveres táborokat szervezett.

Saját bevallása szerint 2013 novemberében tért meg.

"Korábban is református vallású voltam, de nem jártam templomba. Most viszont az egész életemet átadtam Jézus szolgálatának.”

Endrésik közben elvégezte a Debreceni Református Teológia első évét, szerinte közelebb került a zsidó hitvilághoz, kultúrához is.

Putnokon földrajzot tanít, majd egyszer szeretne Szegedi Csanáddal is kibékülni, de ez még nem történt meg. (atv.hu)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.