Több emberen elkövetett emberölési kísérlettel vádolják a Fekete Sereg egyik tagját

bűnügy
2015 július 29., 09:17
comments 120

Emberölési kísérlet miatt vádat emeltek S. László, a Fekete Sereg néven ismert bűnbanda egyik tagja ellen. A vád szerint S. a bandavezér M. Róbert utasítására 2004 őszén tucatnyi társával lőfegyverekkel, késekkel, szamurájkarddal és baseballütővel felfegyverkezve tört rá egy mátészalkai férfira és családjára.

A kerítésen bemászva rugdosni kezdték a sértett házának ajtaját. A sértett felesége és gyermekei elbújtak, a sértett maga egy szerszámnyéllel felfegyverkezve a teraszajtó felé ment, hogy elzavarja a támadókat.

S. és egyik bűntársa ekkor az üvegajtón keresztül hét lövést adott le a sértettre és fiára. A sértettet két lövés is megsebesítette. Kiabálni kezdett, hogy hívják a rendőrséget, mire a támadók elmenekültek.

Amennyiben a bíróság bűnösnek találja, S.-t 5-20 éve börtönre ítélhetik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.