18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Újabb értelmetlen gyilkosság a téma Amerikában: fegyvertelen feketét lőtt le a rendőr

külföld
2015 július 29., 19:16
comments 276

Július 19-én állította meg a rendszám nélkül közlekedő, fekete bőrű Samuel Dubose-t Ray Tensing. A huszonhat éves rendőr a sofőrtől a papírjait kéri, majd egy félreértést követően a járőr fejbelövi az autóst. Dubose a helyszínen meghalt.

A rendőr tettére nincsen magyarázat, az ügyön dolgozó ügyész szerint ilyen ostoba cselekedetet még sosem látott, szerinte ez nem Afganisztán, hogy le kell lőni bárkit is, aki rendszám nélkül közlekedik. A helyszínelés során kiderült, hogy a sofőrnél nem volt fegyver.

Tensing négy éve dolgozott rendőrként. Szándékos emberölésért ítélhetik el, lehet, hogy élete végéig rács mögött lesz. (Buzzfeed)

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.