Két rivális Los Angeles-i banda fogadhatott abban, hogy ki tud előbb megölni száz embert

külföld
2015 július 30., 13:27
comments 144

Nehezen ellenőrizhető sajtóhírek szerint két rivális banda fogadást kötött, hogy melyikük tud száz embert megölni száz nap alatt.

A helyi közösségi médiában a 100Days100Nights hashtag alatt kezdtek el keringeni az üzenetek, egyben figyelmeztetik is az embereket, hogy a Western és Normandie Avenues környékén érdemes lesz óvatosan közlekedni, mert bárkiből áldozat lehet.

A fogadást elvileg azután kötötte a két banda, hogy múlt héten meghalt a Rollin 100 nevű banda egyik tagja, KP. A rendőrség mindenesetre komolyan vette a helyzetet, és megnövelték a kivezényelt járőrök számát.

A hétvégén mindenesetre már kezdett eszkalálódni az erőszak, egy embert megöltek, tizenketten pedig megsérültek összesen hat lövöldözésben. (via DailyBeast, DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.