Letölthető az Angry Birds 2, Androidra és iOS-re is

Játék
2015 július 30., 08:43
comments 60

Ami becsapósan is hangozhat, hiszen a madarakkal disznókra lövöldözős játékok alapvetéséből eddig összesen 14 verzió jött már ki, de a gyártó Rovio szerint ez a mostani az első rendes folytatás, ami mind látványban, mind játékélményben újat ad hozzá az eddigiekhez képest. Az új verzióban újfajta eszközök, új madár és madárválasztás képessége is benne lesz.

A játék bétaverziója június óta elérhető volt, ezt annyira nem szerették a kritikusai, mivel véges számú életet adtak csak ebben, és utána reklámokat kellett nézni vagy pedig pénzt költeni a folytatáshoz. Nem tudni egyelőre, hogy ez a bosszantó vonal megmarad-e a teljes verzióban, de hamarosan kiderül. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.