Olvasójegyet kapott egy brit egyetemen egy bagoly

ÁLLAT
2015 július 30., 06:39
comments 34

A Bath Egyetemen értékes szolgálataiért cserébe adta át az olvasójegyet Yodának. Az uhu érdeme az volt, hogy gondozója kíséretében hetente kétszer felkereste az egyetem területét és egy kis röpködéssel rögtön sikerült elvennie a környék sirályainak kedvét attól, hogy a campusz területén fészkeljenek. Azok ugyanis az utóbbi időben nagyon elszaporodtak, komoly gondokat okozva az egyetem fenntartói számára.

bagoly

Ezért cserébe járt a saját, névre szóló olvasókártya a hétéves madárnak. Pedig nehéz dolga nem volt, a hatalmas testű bagoly puszta feltűnése általában elég ahhoz, hogy a sirályok kiiratkozzanak a felsőoktatásból, és az egyetem helyett másik helyet keressenek maguknak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.