Itt a várva várt felminősítés! A szlovákoknak

gazdaság
2015 július 31., 15:16
comments 136

A javuló növekedési kilátásaival indokolva a Standard & Poor's pénteken felminősítette Szlovákiát az amúgy is elsőrendű befektetői államadós-besorolásáról. Így Szlovákia már A+ kategóriában áll. A S&P szerint a szlovák GDP éves növekedési átlaga 2015 és 2018 között meg fogja haladni a 3 százalékot. A cég szerint a felminősítést alátámasztja az ország alacsony külső adóssága, az erőteljes gazdasági növekedés és a költségvetési mutatók javulása. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.