Szegeden 5 afgán a tanulóvezetőre mutatott

autó
2015 július 31., 10:49
comments 291

Péntek délelőtt a rendőrség vetett véget egy vezetési leckének Szegeden.

Úgy kezdődött, hogy megállatottak egy autót, amiben 5 afgán személy utazott. Jogszerű magyarországi tartózkodást egyikük sem tudott igazolni. Úgyhogy nem csoda, hogy az autó sofőrjét előállították, jogellenes tartózkodás elősegítése vétségének gyanúja miatt.

Ekkor történt, hogy az afgánok rámutattak egy éppen arra haladó BMW-re, és azt mondták, hogy az abban ülőknek pénzt adtak, utazásra. A BMW tetején egy T betű volt, és egy jogosítványát megszerezni kívánó nő, és az oktatója ültek benne.

Az autót szétszedték, a nő táskáját átkutatták, még két rendőrautó jött, körbevették a BMW-t. Majd a nőt és az oktatót is külön rendőrautóval elvitték kihallgatni. Tanúként kezelik őket, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. (delmagyar.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.