Váradi András családja még egyszer az ügyészséghez fordult

POLITIKA
2015 július 31., 06:06
comments 102

Váradi András felcsúti polgármesjer-jelölt (Együtt) a választás előtt két nappal halt meg, amikor egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár sötétedés után az országúton elütötte őt.

A rendőrség megállapította, hogy baleset történt, de Váradi családja továbbra is kételkedik. Váradi élettársa azt mondta a Borsnak, hogy nem hiszi el, hogy "sima baleset" történt.

A családot képviselő Magyar György ügyvéd (aki maga is próbálkozott politikai karrierrel korábban) most pótmagánvádat nyújtott be a Fejér Megyei Főügyészségnek. Ez az utolsó jogi lehetőség arra, hogy esetleg újra nyomozzanak a haláleset körülményei után.

A juhászként dolgozó Váradinak sok konfliktusa volt Mészáros Lőrinccel, a település polgármesterével, és élesen támadta az Orbán Viktor barátjaként is ismert egykori gázszerelőt, aki mára az ország egyik leggazdagabb embere lett. (Bors)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.