Gengszter élet: Snoopot elkapták az olasz hatóságok, mert túl sok $$$$$ volt nála

külföld
2015 augusztus 01., 11:43
comments 124

Majdnem félmillió, pontosabban 422 ezer dollár lapult Snoop Dogg zsebében, amikor tovább akart repülni a dél-olaszországi Calabria régió egyik repteréről, ahol péntek este fellépett, írja az AP.

Ez majdnem negyvenszer annyi, mint amennyit bejelentés nélkül az ember magával vihet Európában (10 ezer euró, azaz 11 ezer dollár). Az olasz gazdaságvédelmisek lefoglalták a pénzt a felét, a maradékot csak a büntetés levonása utána juttatják majd vissza Snoopnak.

Nem először kerül szembe a törvénnyel néhány napon belül az amerikai repper európai turnéja alatt, néhány napja például Svédországban vették őrizetbe, amikor felmerült a gyanú, hogy Snoop illegális kábítószert fogyasztott volna.

THUG LIFE!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.