Terrorpulyka teszi pokollá egy amerikai egyetem diákjainak életét

ÁLLAT
2015 augusztus 01., 15:09
comments 71

A nagyon agresszív szárnyas az University of Michigan északi campuszán garázdálkodik. A helyi rendőrség helyettes vezetője, Melissa Overton mesélt arról a sajtónak, hogy sorra kapták a bejelentéseket. Voltak, akiket sarokba szorított az állat, mások menekülni voltak kénytelenek. A rendőrség tanácsa, hogy senki ne próbáljon meg az állat közelébe menni.

Egyelőre sérültről nincs hír, de a pulyka nagyon agresszíven lép fel. Okozott már közlekedési bonyodalmat is, mivel meglehetősen szeret az út közepére feküdni, és aztán ottmaradni.

A rendőrséghez elsőnek június vége felé kezdtek el jönni a bejelentések, július eleje óta pedig ezek száma megszaporodott. Az egyetem területén nem ez az egyetlen pulyka, egy másikat egy autó ütött el júliusban.

A rendőrség a helyi vadőrökhöz fordult, de ők elsőnek azt mondták, hogy a pulyka jól van ott, ahol van, és nem akarnak vele kezdeni semmit. A sokasodó panaszok miatt viszont meggondolhatták magukat, most már az a terv, hogy hamarosan befogják és odébb viszik a magáról megfeledkezett, közösségi együttélésre képtelen szárnyast. (MLive)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.