Emberek, komoly esély nyílt rá, hogy a FIFÁ-ból végre tényleg közröhej tárgya legyen

futball
2015 augusztus 02., 11:05
comments 68

Sepp Blatter lemondásával esély nyílt rá, hogy a FIFA, ez a maffiaszerűen működő, több milliárdos haszna ellenére adóelkerülési okokból nonprofitként nyilvántartott szuperkorrupt izé valamelyest megtisztuljon. Most viszont még nagyobb megújulásra is lehetőség adódik, mégpedig arra, hogy a FIFA végre az őt megillető módon

közröhej tárgyává váljon.

Ehhez mindössze annyi kell, hogy a világ futballszerető közvéleménye meggyőzze

Tokyo Sexwale

dél-afrikai üzletembert és egykori politikai foglyot, hogy tényleg vállalja a megmérettetést a Blatter lemondása miatt esedékes elnökválasztáson, aminnek jelenleg a Blatterrel egészen az elnök nyilvánvalóan közeli bukásáig kimondottan jó viszonyt fenntartó Michel Platini, az európai szövetség elnöke a legfőbb esélyese.

Sexwale saját bevallása szerint fontolgatja az indulást, amin az afrikai tagországok szinte biztosan támogatnák is. (Via Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.