175 millió forintos(!!!) luxuskarórát villantott Putyin szóvivője

idióta rekordok
2015 augusztus 03., 11:54
comments 295

Dmitrij Peszkov munkája a Kremlben eddig az volt, hogy a korrupt ellenzéket támadja, és a saját testével védje meg Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnököt a nemtelen támadásoktól.

photo_camera Dmitrij Peszkov 2013-ban (Fotó: Kiril Kudrajvcev / AFP)

Most viszont nem az államfőt, hanem személy szerint őt támadja az orosz média, így hát az lesz a dolga, hogy elmagyarázza, miért volt rajta egy 400 ezer eurós karóra.

Peszkov öt év járás után szombaton Szocsiban, egy előkelő szállodában vette el Tatjána Navka olimpiai bajnok műkorcsolyázót, és az esküvői fotókon látszik, hogy a férfi egy drága órában volt.

Alekszej Navalnij, az ismert ellenzéki kiderítette, hogy az óra egy Richard Mille RM 52-01, amiből összesen harmincat készítettek, és közel 400 ezer euróba, azaz 175 millió forintba kerül. Összehasonlításképp: Peszkov 2014-ben a vagyonnyilatkozata szerint 9 184 358 rubelt, azaz kb. 93 ezer fontot keresett.

Peszkov azt állítja, az órát a feleségétől kapta, és drága volt, bár nem annyira, mint feltételezik, de hogy a felesége mennyit költött rá a saját pénzéből, ahhoz „semmi köze senkinek”. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.