Embercsempészet miatt tartóztattak le három rendőrt

bűnügy
2015 augusztus 03., 08:44
comments 41

Egy embercsempész hálózat öt tagját vette őrizetbe július 29-én a Központi Nyomozó Főügyészség. A öt férfi közül három rendőrként dolgozik, őket

"bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntette és más bűncselekmények miatt gyanúsítottként"

hallgatták ki. Szolgálati jogviszonyukat mindhármuknak megszüntették. A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a három Bács-Kiskunban dolgozó rendőr embercsempészekkel játszott össze úgy, hogy azoknak jelentették merre járnak az 51-es úton a járőrök. Így az embercsempészek elkerülték az ellenőrzéseket.

Az öt őrizetbe vett személy előzetes letartóztatásba került. (Nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.