Lekergették a bolgár ultrák az izraeli csapatot a pályáról

sport
2015 augusztus 03., 15:04
comments 108

Az izraeli Ironi Asdodda vasárnap játszott barátságos (!) meccset Bulgáriában a CSZKA Szófia ellen. A mérkőzés utolsó perceiben egy izraeli játékos nagyon csúnyán csúszott be, piros lapot is kapott. A szurkolóknak ez is kevés volt, elkezdtek beszivárogni a pályára, és kergetni a játékosokat. Ez már a harmadik izraeli piros volt a meccsen, az izraeliek borzasztó szabálytalanok és durvák voltak az egész meccs alatt. A meccsen amúgy az izraeli csapat vezetett 1-0-ára, amikor félbeszakadt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.