Gazdát cserélt a MOM Park és a Westend irodaház

gazdaság
2015 augusztus 04., 13:24
comments 34

Eddig az AEW Europe nevű alapkezelő ingatlanalapjában volt a 30 ezer négyzetméteres Westend irodaház, az 50 ezer négyzetméteres MOM Park és 13,7 ezer négyzetméteres EMKE irodaház (ami a Blahánál van).

De nem tovább!

Most egy nemzetközi konzorcium, a magyar Wing Zrt., az amerikai Morgan Stanley ingatlanbefektetési részlege (a Morgan Stanley Real Estate Investing) és az osztrák bevásárlóközpont specialista CC Real tette rá a kezét az ingatlanokra.

Hogy mennyiből vették meg, azt nem kötötték a nyilvánosság orrára, de azt igen, hogy egy 126 millió hitelkerettel finanszírozza az ügyletet a PBB Deutsche Pfandbriefbank és az Erste Group.

(Világgazdaság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.