Hölgyeim és Uraim: Bemutatásra Került Magyarország Tortája, Magyarország Cukormentes Tortája, a Honvédség Tortája és a Nemzet Kenyere

csoda
2015 augusztus 04., 14:48
comments 185

Egy zsűri ma Magyarországgal nem mással foglalkozott, mint azzal, hogy kenyereket és tortákat kerítsen felvágásra. Erről biztos nem tudnánk, ha nem lenne állami hírügynökség, de van, és így tudunk róla.

Torták s kenyerek kerülnek felvágásra, családi programok kerülnek lebonyolításra.

photo_camera Balról jobbra: az ország idei tortája, a Pannonhalmi sárgabarack pálinkás karamelltorta, mellette a Honvédség tortája, a Tessedik mézes körtetorta és Magyarország cukormentes tortája, a Barackos buboréktorta az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjairól tartott, a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervezõ Hivatal sajtótájékoztatóján az Országház Vadásztermében 2015. augusztus 4-én. A tájékoztatón bemutatták az idei Szent István-napi kenyeret is. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)
photo_camera Vajda Péter pék és Vajda Péterné, a Pedró Pékség Kft tulajdonosai bemutatják Magyarország Szent István-napi kenyerét, egy kovászos tönkölyös kenyeret az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjairól tartott, a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervezõ Hivatal sajtótájékoztatóján az Országház Vadásztermében 2015. augusztus 4-én. Balról Horváth Ferenc, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szakmai elnöke (b), Kun Szabó István vezérõrnagy, a HM társadalmi kapcsolatokért felelõs helyettes államtitkára (b2). Az idei Magyarország tortáját, Magyarország cukormentes tortáját és a Honvédség tortáját is bemutatták a tájékoztatón. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Többet nem tudok mondani, inkább beszéljen helyettem a szokásosan szürreálisra sikerült mozgókép:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.