Mai hősöm az amerikai videomagnószerelő,

életmód
2015 augusztus 04., 09:37
comments 85

John Olson letűnt korok gyermeke. A utahi videómagnószerelő annyiban még lépést tartott a korral, hogy

a Youtube-on próbálta hirdetni az üzletét,

sőt, még egészen úttörő diagnosztikai módszerrel is kísérletezett, amennyiben azt javasolta leendő ügyfeleinek, hogy készítsenek videót az elromlott készülékről, töltsék fel a felvételt a Youtube-ra válaszként a videójára, hogy árajánlatot adhasson a javításra. De ez

kevés volt.

Az évszázad

elsuhant mellette,

amit fájón bizonyít, hogy 2010. január 15-én feltöltött hirdetését a poszt írásának pillanatáig mindössze

1594-en látták.

Amiről az a Ricky Gervais-gag jutott az eszembe, amikor Gervais mellett elsuhan az élet, mire megkérdezi, hogy mehetne-e még egy kört, de visszautasítják. Viszont sehol sem találom, úgyhogy be kell érniük ezzel:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.