Nagy reklámkamu a "valódi" Vissza a jövőbe 2. légdeszka

TECH
2015 augusztus 04., 21:25
comments 110

Van az emberiség egyik nagy álma, a légdeszka a Vissza a jövőből második részéből:

És volt másfél hónapja az ígéret, hogy a Lexus ezt valóra váltja:

Aztán elérkeztünk a jelenbe.

És most kiderült, hogy az egész egy nagy kamu, egy átverés, csak egy gagyi reklámkellék.

Nem minket ért a csalódás, hanem a The Verge szakújságíróját, aki maga is kipróbálhatta az elkészült ál-"légdeszkát". A tapasztalataiból kiderül, hogy a deszka ugyan lebeg, de teljesen használhatatlan, instabil, eleve egy előre megépített pályára van szüksége. Ezek miatt természetesen nem is tervezik a termék tömeggyártását. Szóval igazából csak a Lexus gerillakampány-trükkjére volt jó, és még mindig nagyon messze vagyunk attól, hogy megvalósuljon az igazi légdeszka-álom. Szomorú, de valakinek le kellett írnia az igazságot.

(Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.