Akik elsőként jól jártak a Liget-projekttel: Baán László kormánybiztos szülei

politika
2015 augusztus 05., 06:00
comments 82

Az a Dembinszky utcai társasház lett a Városliget Zrt. pályázatának a nyerte, ahol a céget vezető Baán László szülei élnek, írja az index. A Dembinszky utca 4. szám alatti ház 1 millió forintos zöldítési támogatást nyert a

„Zöld a Ligeten túl”

pályázaton.

photo_camera Fotó: Beliczay László / MTI

Az index megkereste a Városliget Zrt.-t, akik szerint

"csak a véletlennek köszönhető, hogy a miniszteri biztos szülei abban a házban laknak, amely egy kitűnő pályázatot adott be."

Horn Márton, a cég kommunikációs vezetője szerint ők csak az index leveléből értesültek a családi szálakról, de Horn szerint Baán László nem is tudott a ház pályázatáról. A Liget-projekt vezetője nem nyilatkozott, szabadságon van.

Update: Baán László reagált a hírre. Sem ő, sem a szülei nem tudtak arról, hogy a ház pályázott és nyert a programon. Baán

"azonnal utasította a Városliget Zrt.-t, hogy tegye meg a szükséges lépéseket a ház pályázatának érvénytelenítése érdekében és tegyék nyilvánossá a beérkezett pályázatokat."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.