Az amerikai diák részegen írt a tanárának, és meghökkentően jófej választ kapott

gurítás
2015 augusztus 11., 20:04
comments 141

Patrick Davidson egy iszonyatosan hülye, de iszonyatosan szerencsés ember. Egyik este iszonyatosan berúgott, és részegen eszébe jutott, hogy annyira szétcsapta magát, hogy másnap valószínűleg képtelen lesz dolgozni az egyetemi házidolgozatán. Így hát úgy döntött, hogy kér egy kis haladékot a tanárától.

De megszaladt a keze, és nemcsak haladékot kért, hanem összebeszélt egy csomó hülyeséget is. Leírta, hogy mennyire sajnálja a tanárt, amiért az kopasz, és felajánlotta, hogy összehozza egy csajjal a kopasz feje ellenére is. Azt is bevallotta, hogy azért kéri a halasztást, mert várhatóan tök másnapos lesz majd.

Itt a teljes levél:

29187-1jnfncp

 

Eddig tartott a hülyeség, most jön a szerencse. A tanár ugyanis nem volt mérges a válaszában. Tök megértően megadta a halasztást, és elmondta, hogy értékeli a diákja aggodalmát a kopasz feje miatt, de a felesége így is szereti, és sajnos nem keres annyit, hogy befizethessen egy hajbeültetésre. Majd kérte a diákot, hogy bármit is ivott, legközelebb adjon neki is egy üveggel, hogy ne kelljen emlékeznie a hasonlóan hülye hallgatói ímélekre.

29187-rq49fm

 

(via i100.independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.