Arra ébredt az ausztrál pár, hogy egy meztelen ír férfi fekszik az ágyukban

életmód
2015 augusztus 17., 12:00
comments 151

A Sydneyben élő pár női tagja éjszaka közepén riadt fel, arra, hogy egy 25 éves meztelen ír férfi hever mellettük az ágyon. Háromnegyed kettő volt, és a férfi horkolt, erre ébredt a nő.

A nő felébresztette a barátját, aki pedig felébresztette a férfit. A férfi összeszedte ruháit és távozni akart, még mielőtt kiér a rendőrség. Nem járt sikerrel, az időközben értesített rendőrök még a helyszínen kapták el a férfit. A rendőrségnek erős gyanúja volt, hogy az éjszakai belopózásnak valamiféle kábítószerhez lehet köze, ezért a mentőket is kihívták az állítólag ekkor már görcsösen rángatózó férfihoz.

telegraph

A férfi alighanem a macska számára nyitva hagyott ablakon mászhatott be a házba. A Katie nevű nő szerint rémisztő volt az egész. Arra ébredt, hogy egyik oldalán a partnere, másik oldalán pedig egy ismeretlen férfi alszik. Fogalma sincs, mióta feküdhetett ott az ír férfi. Aki most kórházba került, orvosi ellenőrzésre, onnan pedig majd a rendőrség veszi át az ügyét. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.