A BKK nehezen talál magára a vihar után

Budapest
2015 augusztus 18., 04:12
comments 14

Több járat terelőúton vagy egyáltalán nem közlekedik egyes szakaszokon. Útbeszakadás miatt terelik a 15-ös és a 115-ös buszokat a Március 15. és a Fővám térnél. A Fővám és a Deák között a 47-es és a 49-es villamosok sem járnak, szintén útbeszakadás miatt. A 83-as troli a Fővám és az Orczy tér között nem közlekedik. A 61-es villamos nem jár a Széll Kálmán tér és Budagyöngye között, a 70-es troli a Lövölde tér és az Erzsébet királyné útja aluljáró között, a 75-ösnél pedig kimarad a Jászai Mari tér és az Ötvenhatosok tere közötti szakasz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.