Újra Led, gitározás közben szirénázó mentőautó és a világ leghangsúlyosabb ádámcsutkája

Ki Mit Tube
2015 augusztus 18., 14:32
comments 28

Ha minden nap csak ennyire lesz erős, akkor már sínen van a versenyen. Ma volt a videók versenyének első napja a Ki Mit Tube-on.

A legelső produkció a Led volt, akik már tavaly is jól szerepeltek, TBG akkor itt dícsérte őket. Az új számuk így a verseny 8. órájában már az első helyen van, de azért ebből még nagyon messze menő következtetéseket nem érdemes levonni.

Bár ma egyértelműen övék volt a legkomolyabb produkció (legalább is eddig), futottak még mások is.

  • Például a Szelfik kora vlog, aminek a közepén van 30-45 másodperc szórakoztató rész, amikor a srácok idegenek mutogatják az ebédjüket, meg Cohelo idézetekkel nyomasztják őket az Akvárium körül az Erzsébet téren. Ehhez képest a videó 5:15, szóval került bele sajnos üresjárat is.
  • A Sörbalaton című dolog, ami a legjobb pillanataiban kb. Benny Hill rémálma arról, hogy a férfiak mindennél jobban szeretik a sört.
  • Hunor, aki a Citadellán gitározik ott helyben felvett hanggal, de előtte magára haragíthatott egy mentőautót, ami kb. a szám alatt végig ott szirénázik körülötte.
  • A K'pZavar, akinek a klipje ötletes, és közben előnyösen kiemeli az énekes ádámcsutkáját.
  • És ő:

(A 444 a Ki Mit Tube médiapartnere.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.