„Divatos öltözködéssel” próbál a migránsok ellen uszítani a józsefvárosi kerületi lap

Média
2015 augusztus 26., 11:09
comments 596

Miféle toprongyos alakok dolgozhatnak a VIII. kerületi önkormányzat ingyenes, közpénzből megjelenő lapjánál, ha a legfrissebb számban arról írnak, hogy „a divatosan öltöző, okostelefonnal rendelkező migránsokat a tranzitállomásokon önkéntes segítők látják el élelmiszerrel és ruházattal, aminek jó része a kukákban landol”?

A divatosan öltöző, okostelefonnal rendelkező migránsokat a tranzitállomásokon önkéntes segítők látják el élelmiszerrel ...

Posted by Józsefváros on Wednesday, August 26, 2015

Mire számíthattak a menekültek ellen sokadszor uszító Kocsis Mátéék? Hogy valaki, aki egy háború elől menekül, direkt nadrágot se húz magára, mielőtt elhagyja az otthonát? És egyáltalán, egy koszos turkálóból szalajtott pulóver Józsefvárosban menőnek számít? Érdemes megnézni a Keleti Pályaudvarban készült videót a legújabb párizsi divatról:

De hát egyébként is, mit képzelnek, hogy van okostelefonjuk, amikor Magyarországon még a miniszterelnöknek sincs mobiltelefonja? Hallatlan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.