Kipakolták az országos rendőrfőkapitány lakását

bűnügy
2015 augusztus 27., 18:45
comments 337

Miközben múlt hét hétfőn mindenki a tomboló vihart próbálta átvészelni, két férfi szépen kipakolta az országos rendőrfőkapitány XIII. kerületi lakását. A betörők 4 karórát nyúltak le Papp Károly lakásából.

A rendőrfőkapitány több nyomozót is ráállított az ügyre, az RTL híradója szerint a technikusok több értékelhető DNS-mintát is találtak.

Szerencsére a DNS-labor munkatársainak éppen nem volt más dolguk, így a vizsgálatot 2 nap alatt le tudták futtatni, amiből kiderült, hogy az egyik elkövető már szerepelt a rendőrség adatbázisában. Ez alapján minkét betörőt elkapták.

Előkerültek az órák is, amelyek értéke 250 ezer forint lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.