Megvan az első ismertebb magyar felhasználó az Ashley Madison adatbázisában

politika
2015 augusztus 28., 05:34
comments 82

A Blikk akadt rá a feltört félrelépőszájt, az Ashley Madison adatbázisában Kákosy Csaba nevére. A Gyurcsány-kormány SZDSZ-ből érkező gazdasági és közlekedési minisztere az adatok alapján a prémiumszolgáltatásokért fizetett elő, összesen 11600 forintot fizetve.

A lap megkereste a politikától évekkel ezelőtt visszavonult, jelenleg befektetőként dolgozó Kákosyt, aki elmondta, hogy

Hét éve nem számítok már közszereplőnek, befektetőként dolgozom. Sok internetes projekt kerül elém, és meg szoktam vizsgálni, hogy egyes oldalak hogyan működnek, milyen az üzleti modelljük. Így sok oldalra regisztrálok, hogy megismerjem, hogyan épülnek fel. Arra, hogy ide is regisztráltam volna, konkrétan nem emlékszem.

Hát így történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.