Szeptember végéig a német nutellások külön kedvezményt kapnak a vasúttól

közlekedés
2015 augusztus 29., 10:18
comments 82

Amíg a Nutella-para miatt a hazai fogyasztók nyarának totális létbizonytalanságban kellett telnie, addig a német nutellások 25 százalékos kedvezményt kaptak a német vasúttól.

Június eleje óta ugyanis minden német Nutellához jár egy kupon, amivel egy hónapon keresztül 25 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a Deutsche Bahn másodosztályú járatain.

Az akció szeptember 30-ig fut, a Deutsche Bahn pedig úgy számol, hogy eléggé bejött az ötlet:

nutellás üvegekbe rejtett kedvezmény 200 ezer új utast hozott nekik.

Nagyon úgy néz ki, hogy a mogyorókrém fogja megmenteni a Deutsche Bahn idei évét. Mivel a viharok és a vasutasok sztrájkjai komoly veszteségeket okoztak a cégnek, valamint a távolsági buszjáratok is egyre komolyabb konkurenciát jelentenek nekik, ezért most tényleg úgy kellenek nekik az utasok, mint egy Nutellával jól megkent falat kenyér. (Der Tagesspiegel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.