Tessék KDNP, így beszél egy rendes katolikus párt: Akinél nincsen útlevél, máris mehet vissza!

vallás
2015 augusztus 29., 13:53
comments 196

Közleményt juttatott el az Aquila magát kereszténynek tartó törpepárt az MTI-hez. A szervezet mottója amúgy az, hogy

"A legfontosabb földi érték az ember."

A menekülthelyzetet ők sem hagyhatják már szó nélkül: a párt követeli, hogy a kormány tegyen meg mindent annak érdekeben, hogy a Magyarországon átvonulás megszűnjön. Szerintük, ha

"Merkel kancellárnak kellenek a bevándorlók, rendben, az Ő dolga, de ne legyen kötelező ez a téveszme nekünk is. Merkel küldjön értük repülőt, és átrepülhetnek felettünk, de ennyi az összes segítség."

Az Aquila szerint attól még, hogy

"- sajnos – EU tagok vagyunk, még nem kellene öngyilkos nemzetnek lenni!"

Varga Péterné pártelnök aztán leírja, hogy mik a gondok:

"kering egy kép az Interneten – amitől, mint keresztény ember nagyon megrendültem, – egy keresztre kötözött macskával, amit egy sötétbőrű társaság áll körbe, nem tudom a kép eredtét, ezért nem közlöm, de félek, nagyon félek, hogy ez valóság lehet. Nem bujtogatni akarok, de úgy véljük, a valóság kimondása egy magát demokratikusnak nevezett világban lehetséges, és ez nem bujtogatás, csak nem elhazudozása az irgalmatlan nagy problémának."

És akkor jöjjön a megoldási javaslat:

"akinél nincs útlevél, az máris mehet vissza, regisztráció, etetés, itatás semmi, be sem léphet az országunkba, ezt akár erőszakkal is meg kell akadályozni!"

Mert a legfőbb érték az ember.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.