Egy rendőr meghalt, száz pedig megsérült Kijevben

külföld
2015 augusztus 31., 13:50
comments 185
photo_camera (YURIY KIRNICHNY / AFP)

Ahol tüntetők csaptak össze a parlament épületét védő rendőrökkel, egy nagyobb robbanás is megrázta a teret. A parlamentben ma szavaztak a decentralizációs alkotmánymódosításról, aminek értelmében az oroszpárti felkelők által uralt keleti területek nagyobb autonómiát kapnak. Kijev ettől remélte, hogy beállhat a tűzszünet most már végre a térségben. A tüntetők közül többen a szélsőjobboldali Szvoboda párt transzparenseit hordozták. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.