David Bowie most egy Spongyabob-musicalt ír

zene
2015 szeptember 01., 07:20
comments 16

A popzene legendás alakja tíz éves szünet után 2013-ban jelentkezett egy albummal, és most megint új anyagon dolgozik, igaz nem a szokványos pályán: a Broadway számára segít egy Spongyabob-musical összeállításában. Nem ő az egyetlen ismert zenész, aki beszállt a projektbe: Dirty Projectors, Flaming Lips, Cyndi Lauper, TI, They Might Be Giants és az Aerosmith tagjai, Steven Tyler és Joe Perry is az alkotók között van.

A darabot várhatóak jövő júniusban mutatják majd be Chicagóban, és onnan mehet majd az őszi Broadway-szezonra.

Bowie együttműködése a mélytengeri rajzfilmmel nem most indult, 2007-ben már hangját adta egy szereplőnek. A zenész emellett állítólag egy színpadi műsoron is dolgozik, ami az 1976-os The Man Who Fell To Earth című filmen alapulna. (NME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.