Nincs meg a csűrdöngölő Robin Hood, aki Orbán Ráhel lagzijáról ellopta az okostelefonokat :-(

POLITIKA
2015 szeptember 01., 16:52
comments 291

A rendőrség befejezte az Orbán Ráhel lakodalmáról ellopott mobiltelefonok utáni nyomozást, de nincs meg a tettes – tudta meg az RTL Klub, ami szerint a rendőrség már hónapok óta lezárta az ügyet. A teljes riport:

Mint ismeretes, eltűnt 2 okostelefon a miniszterelnök saját lábon boldoguló lányának 2013-as házassákötése utáni lagzijáról, és a rendőrség 26 embertől vett dns-mintát az ügyben. A dns-vizsgálatokra közel 10 millió forintot költöttek el, és tucatnyi nyomozó dolgozott az ügyön – mondta az RTL Klub, ami az ORFK-t is megkereste, de az adásig nem kapott választ.

Lassan két éve nem tudjuk, hogy egyáltalán kinek a mobilját lopták el: volt szó arról, hogy Orbán Ráhel barátnőinek telefonját, de felmerült az is, hogy az Iphone inkább az egyébként technofób imidzsű, a lagzin valószínűleg éppen a csűrt döngölő Orbán Viktoré, ami legalább megmagyarázná, hogy a nyomozásra tavaly júliusban miért csoportosítottak át 146 millió forintot a kormány rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt tartalékából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.