Csókolom!

Egyéb
2015 szeptember 02., 04:13
comments 43

Köszönöm, hogy meg tetszenek hallgatni, amit most mondani akarok. Tessék nekem megbocsátani, hogy késtem egy keveset, kérem. Nem szokott előfordulni, ha meg tetszenek nézni a korábbi reggeles posztjaimat, látni tetszik majd, hogy 5.58 és 7.05 jelentek meg főleg. Ez sem az én hibám volt ma, mert úgy alakult, hogy autóval kellett jönnöm, és beszorultam pár percre a Dembinszky utcán a kukásautó mögé. Tessék kérem felhívni a kukásvállalatot, hogy volt-e ma ott szemeteskocsi, és látni tetszik majd, hogy nem hazudok. Remélem, azért ennek ellenére is tetszenek majd ma is olvasni bennünket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.