Netanyahu: Izrael túl kicsi ahhoz, hogy menekülteket fogadjon be

POLITIKA
2015 szeptember 06., 15:17
comments 458

"Izrael nem közömbös a szír és afrikai menekültek tragédiáira, de az ország egyszerűen túl kicsit ahhoz, hogy befogadja és felszívja azokat, akik menekülni kénytelenek szülőhazájukból" - nyilatkozta a Haaretz szerint vasárnap Benjamin Netanyahu.

photo_camera (AFP)

Az izraeli miniszterelnöke szerint ha megnyitnák kapuikat, azonnali lépéseket kéne tennie annak érdekében, hogy megvédjék országukat a veszélyes beszivárgóktól.

Netanyahunak egyébként ugyanaz az amerikai Arthur J. Finkelstein az egyik legfontosabb stratégiai tanácsadója, mint Orbán Viktornak.

(Haaretz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.