Betépve karambolozott az M1-esen az osztrák emberecsempész, egy szírt megölt

bűnügy
2015 szeptember 08., 04:37
comments 105

Kábítószert fogyasztott az az orsztrák férfi, aki, hétfőn az autójában csempészett szírekkel együtt olyan súlyos balesetett szenvedett az M1-esen, hogy egyik utasa meghalt.

A 30 éves A. A. fejenként 450 euróért vitt volna Ausztriába egy szír családot Budapestről, de az M1-es 62. kilométerénél, ahol a külső sávban nekiütközött egy kamionnak, majd a szalagelválasztó korlátnak.

A baleset következtében a kocsi jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen életét vesztette, családját, két szír állampolgárságú felnőttet és két, szintén szír állampolgárságú gyermeket mentők szállították kórházba.

Az osztrák sofőrön kórházi ellátása után kábítószer-gyorstesztet végeztek el, amelyen pozitív lett. A. A-nak így az embercsempészés bűntette és halált okozó járművezetés bódult állapotban elkövetése mellett kábítószer birtoklásával is megvádolta a rendőrség. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.