7 brit férfi csecsemőket és gyerekeket erőszakolt, és az erről készült videókat élőben meg is osztották egymással

bűnügy
2015 szeptember 11., 21:37
comments 218

A bristoli bíróság együtt összesen 78 éves börtönbüntetést szabott ki arra a hét férfira, akik egy netes pedofilhálózatot működtettek. Ezen keresztül adtak tanácsokat egymásnak arról, hogyan érdemes droggal elkábítani a gyereket, hogy megerőszakolhassák őket, és más tippeket, valamint bátorítást is adtak egymásnak. Ezen kívül, ha valamelyikük szekszuálisan bántalmazott egy gyereket, azt videostreamen élőben közvetítette a neten keresztül a többieknek.

A hét férfi közül hármat már korábban is elítéltek szexuális bűncselekményért.

Ebben az ügyben összesen 29, gyerekek molesztálásával kapcsolatos vádpontban találták bűnösnek őket. Az áldozatok között van egy 4 éves fiú, egy 4-5 éves fiú és egy 3 és 5 hónapos kor közötti csecsemő is. Utóbbit több elítélt többször is bántalmazta szexuálisan.

Az a pedofil, aki a legtöbb bűntényben vett részt, 24 éves börtönbüntetést kapott, akire pedig csak annyit bizonyítottak rá, hogy szexuális cselekményt hajtott végre egy 4 éves fiú közelében, és ezt videón megosztotta egy bűntársával, az csak két évet kapott. Ez volt a legenyhébb büntetés az ügyben. (Daily Mail)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.