Egy New York-i rendőr földre vitte az amerikai tenniszklasszist

külföld
2015 szeptember 11., 21:55
comments 102

James Blake nem csinált semmi különöset. Ahogyan az alábbi felvételek is mutatják, csak áll egy oszlophoz támaszkodva.

De hirtelen odaszalad hozzá egy férfi, aki leteperi a földre. Erről a férfiról később kiderült, hogy a New York-i rendőrség alkalmazottja, és azért vetette rá magát Blake-re mert állítása szerint az ex-teniszező úgy nézett ki, mint egy hitelkártyacsalás gyanúsítottja, akit épp keresnek.

Blake a leteperés és a bilincselés miatt csak könnyebben sérült, zúzódások is kisebb sebek maradtak rajta. A rendőrség már bocsánatot kért a dologért, amit viszont Blake nem fogadott el. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.