A német neonácik köszönik Orbán Viktornak

migráció
2015 szeptember 16., 04:57
comments 546

A szélsőjobboldali Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) Facebook-oldalán még szeptember 12-én köszönte meg a magyar miniszterelnöknek, hogy olyan bátran kiállt Európa megmentéséért.

Mint írják, hálásak azokért a bátor cselekedetetekért, amivel Orbán Viktor megakadályozza, hogy idegen kultúrák áramoljanak be Közép-Európába. Szerintük a magyar kormányfő ezerszer jobban képviselo a német érdekeket is, mint Angela Merkel a nyitott határokat hirdető őrült politikájával.

Majd egy rövid bekezdés erejéig emlékeztetnek arra, hogy a magyar miniszterelnök beszélt arról, a '"menekülteknek" vissza kell menniük oda, ahonnan jöttek, és felidézik a büntetőtörvénykönyv szigorítását is.

A bejegyzés kifejezetten népszerű volt, 3300 lájkig és 1600 megosztásig jutott, és rengeteg a lelkendező komment, melyekben Orbán Viktor nagyszerűségét méltatják.

Danke, Viktor Orbán, für das beherzte Bemühen, den Massenansturm kulturfremder Scheinasylanten auf Mitteleuropa zu...

Posted by NPD - Die soziale Heimatpartei on 2015. szeptember 12.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.