A horthyista Vitézi Rend holokauszt-relativizálás miatt jelenti fel az osztrák kancellárt

POLITIKA
2015 szeptember 24., 17:21
comments 456

Az MTI valamiért lehozta a Vitézi Rend nyílt levelét, amit Polt Péternek, a Legfőbb Ügyésznek címeztek. A levél szerint elfogadhatatlan Walter Faymann osztrák kancellár mondata, miszerint "kontinensünk legsötétebb korszakát idézi, amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy teljesen máshova fognak majd utazni", ez ugyanis a holokauszt relativizálása. "Indítványozzuk ezért, hogy a Legfőbb Ügyészség a fennforogni látszó súlyos jogsértés miatt tegye meg a szükséges intézkedéseket Werner Faymannal szemben" – zárja közleményét a Vitézi Rend

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.