Elektromos autót készít a Porsche

autó
2015 szeptember 24., 06:51
comments 138

A Porsche a frankfurti autószalonon mutatta be új elektromosautó-prototípusát, a Mission E-t. A cucc épp jókor jön, a Volkswagent (aminek az egyik tulajdonosa épp a Porsche) most kezdték el csesztetni az amerikai hatóságok, mert kiderült, hogy a dízelmotorjainak a megengedettnél nagyobb a károsanyag-kibocsátása.

A Mission E a Porsche szerint 310 mérföldet, azaz majdnem 500 kilométert tesz meg egy feltöltéssel és három másodperc alatt gyorsul 100 km/ó-ra. Az autó akkumulátora pedig 20 perc alatt tölthető fel 80 százalékosra.

A Tesla S-modelljén belül rengeteg fajta autó van, de a legjobb S-modell (a Ludicrous) rendelkezik kb. olyan adatokkal, mint a Mission E. (PulseHeadlines)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.