A Teslának van biofegyverek ellen védő üzemmódja

tech
2015 szeptember 30., 12:21
comments 111

Megjelent az X modell (itt láthatók róla szép képek), és Elon Musk halálkomolyan bejelentette, hogy van egy „biofegyver-védelmi üzemmód” az elektromos autóban. A cég benzinhalált vizionáló CEO-ja éppen a környezetvédelmi előnyöket ecsetelte, meg hogy a kocsiban és azon kívül is tiszta marad a levegő, amikor közölte, hogy ez a gomb valódi – írja a Verge. Így néz ki:

tesla biofegyver gomb

Musk azt mondta, a gomb apokaliptikus helyzetben jöhet jól, ha megnyomjuk, a Model X légtisztítója, ami kb. tízszer akkora, mint egy normális kocsié, és elvileg meg kéne, hogy védjen.

A cég azt állítja, hogy a kocsi 300-szor jobban szűri a baktériumokat, 500-szor jobban az allergéneket, 700-szor jobban a szmogot, és 800-szor jobban a vírusokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.