Közel a kilencvenhez Repülős Gizi a fiatalokat megszégyenítve űzi tovább a lopásipart

bűnügy
2015 szeptember 30., 06:25
comments 200

Csak egy kávéra ugrott el otthonról szeptember 20-án az a hajdúszoboszlói férfi, aki hazatérve egy igazi hírességet talált a lakásában. Repülős Gizi maga kutakodott a szekrényben - idézi a police.hu a Zsaru Magazint.

Annyira nem örült ennek a férfi, aki kihívta a rendőröket. A kevéssé ismert nevén K. Sándorné B. Gizella mérgesen fogadta a rendőröket.

photo_camera Fotó: Police.hu/Zsau Magazin/Erdei Mihály,

Azzal védekezett, hogy ő nem lopni ment, csak szállást keresett, mivel zuhogott az eső. Becsöngetett a házba, kiáltozott is, de nem jött ki senki, ezért beljebb fáradt, hátha találkozik a háziakkal. És - életszerű elmondása szerint - ekkor rátámadt a ház tulajdonosa.

A férfi szerint viszont a kiskapu, amin Gizella bement a házba, kulcsra volt zárva.

Lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt előállították a kapitányságra. Szabadlábon védekezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.